Italiaans gerucht: Ajax geeft afschrikkende vraagprijs voor Veltman na navraag

Italiaans gerucht: Ajax geeft afschrikkende vraagprijs voor Veltman na navraag

18-06-2016 08:03
33

Ajax gaat een drukke transferzomer tegemoet. De Amsterdammers kochten Mateo Cassierra al en moeten ook rekening houden met uitgaande transfers. Volgens geruchten uit Italië staat Joël Veltman in de belangstelling van Fiorentina.

De Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio, werkend voor onder meer Sky Italia, meldt dat Ajax een vraagprijs voor Veltman heeft afgegeven aan Fiorentina. Het zou gaan om een bedrag van circa acht miljoen euro. Desondanks is La Viola nog steeds in de markt voor de mandekker. Maar Veltman is niet de enige speler die op het lijstje staat bij Fiorentina.

Ook Andrea Ranocchia staat hoog op de verlanglijst. Hij staat momenteel onder contract bij Sampdoria. Coach Paulo Sousa van Fiorentina wil Ranocchia naar verluidt graag halen. Verder heeft Fiorentina de pijlen gericht op Emanuele Giaccherini, de international van Italië die onlangs nog scoorde tegen België. De clubleiding van La Viola wacht nu op een definitieve go van Sousa, alvorens het actie onderneemt inzake Veltman.