Dit was de ochtend: Pepe roemt Excelsior-trainer, Ajax handelt na interesse

Dit was de ochtend: Pepe roemt Excelsior-trainer, Ajax handelt na interesse

30-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Clubs uit zes landen informeren naar Belg
Nicolas Lombaerts lijkt na negen jaar te vertrekken bij het Russische Zenit Sint-Petersburg, maar niet alleen Nederlandse clubs staan in de rij voor de verdediger. Naast Ajax en PSV en de interesse uit zijn thuisland België, heeft de verdediger nog meer opties. Maar liefst zes clubs hebben geïnformeerd naar de Belg. (Het Nieuwsblad)

'Ajax handelt na Everton-interesse'
Ajax overweegt het contract van directeur spelersbeleid Marc Overmars te verlengen. De huidige verbintenis van de beleidsbepaler loopt pas volgend jaar zomer af. Door de interesse van Everton wil Ajax echter snel handelen. (De Telegraaf)

Duitse versterking voor NEC
NEC heeft een nieuwe middenvelder. Julian von Haacke komt over van Werder Bremen en tekent een contract voor drie seizoenen met een optie voor nog een seizoen bij de club uit Nijmegen. Von Haacke was al geruime tijd in beeld bij de Nijmegenaren.

Rivaal plotseling als favoriet op handtekening Memphis aangewezen
Terwijl Memphis Depay zich aan het voorbereiden is op het nieuwe seizoen van Manchester United, wordt er in Engeland hevig gespeculeerd over zijn toekomst. Bookmakers denken dat de aanvaller gaat vertrekken en hebben ook al een club als favoriet aangewezen.

Real-verdediger Pepe roemt Excelsior-trainer
Real Madrid-speler Pepe noemde Mitchell van der Gaag onlangs de beste verdediger met wie hij heeft samengespeeld. Het tweetal vormde een koppel bij Marítimo Funchal, waar de Nederlander als mentor van de Portugees diende. Van der Graag reageert. (De Telegraaf)