De Graafschap betaalt hoge rekening: Maar goed, het is allemaal gissen

De Graafschap betaalt hoge rekening: "Maar goed, het is allemaal gissen"

10-07-2016 20:42
16

Het is nog altijd niet duidelijk of De Graafschap volgend seizoen in de Eredivisie of Jupiler League speelt. Die onduidelijkheid speelt de Doetinchemse club ook op de transfermarkt parten.

Het verdedigingsduo Robin Pröpper en Ted van de Pavert vertrok al naar respectievelijk Heracles Almelo en PEC Zwolle, terwijl er meer spelers een vertrek overwegen. Belangrijk in die beslissing: speelt De Graafschap volgend jaar wel of niet in de Eredivisie? Jan Vreman maakt zich daar niet zo druk over.

De trainer houdt er hoe dan ook wél rekening mee dat enkele basisspelers uit Doetinchem vertrekken. "Maar goed, het is allemaal gissen. We moeten gewoon wachten. Als we het weten, dan weten we het. En als we dan nog wat moeten, dan moeten we dat doen", houdt Vreman zich op de vlakte tegenover Omroep Gelderland.

De Graafschap weet waarschijnlijk op 15 juli waar het aan toe is. In de tussentijd haalde club al wel twee versterkingen met Tim Keurntjes en Luis Pedro. Daar staat een waarschijnlijk vertrek van Hidde Jurjus en Vincent Vermeij tegenover.