Diemers gelooft er niet meer in na warrige weken: 'Heeft iedereen voor getekend'

Diemers gelooft er niet meer in na warrige weken: 'Heeft iedereen voor getekend'

16-07-2016 11:30
20

Mark Diemers legt zich neer bij minimaal één seizoen Jupiler League-voetbal met De Graafschap. De formatie uit Doetinchem kreeg vrijdag ongelijk in een rechtszaak die het had aangespannen tegen de KNVB. 

De Superboeren hoorden vrijdag dat het sowieso níet de negentiende club in de Eredivisie wordt. Wellicht volgen er nog nieuwe gerechtelijke stappen om tóch een plek op het hoogste niveau af te dwingen. Diemers, deze week benoemd tot nieuwe captain van de club, houdt daar geen rekening meer mee. 

"Het was heel verwarrend. Zeker tijdens de vakantie was het afwachten of het Eredivisie zou worden. Zeker toen Twente op sterven na dood was. Dat gun je ze niet, maar dan heb je toch hoop op de Eredivisie", aldus de middenvelder in gesprek met Omroep Gelderland. 

"Maar toen werd het Jupiler League, al kwam er nu weer een sprankje hoop. Maar echt verrassend is deze uitspraak niet. We bereiden ons nu voor op Jupiler League, zo simpel is het. Iedereen heeft ook getekend voor de Jupiler League. We gaan volle bak doorknallen in de voorbereiding en zorgen dat we klaar zijn voor 5 augustus", besluit hij. 

Lees ook: 'Advocaat De Graafschap adviseert om spoedappel aan te vragen'