'Zou Van Persie wel willen hebben, maar dan moeten we ons stadion verkopen'

'Zou Van Persie wel willen hebben, maar dan moeten we ons stadion verkopen'

24-07-2016 07:05
5

Media uit Portugal kwamen dit weekend op de proppen met het verhaal dat Sporting Portugal zéér geïnteresseerd is in Robin van Persie. Volgens trainer Jorge Jesus is de komst van de 32-jarige aanvaller echter irreëel. 

"Van Persie is interessant voor iedere club. Het is een geweldige speler, zeker... Maar als we het over geweldige spelers hebben: ik noem dan ook Lionel Messi. Kijk eens naar wat die spelers per jaar verdienen. Dat is toch gewoon één grote grap?", aldus de coach in gesprek met SportTV, kort na afloop van een oefenduel met Olympique Lyon. 

"Het is een onmogelijke droom voor héél veel clubs op deze aarde. In Turkije kan dat misschien nog, maar laten we niet gaan speculeren over hoeveel salaris iemand verdient. Ik zou Van Persie hier morgen willen hebben, hoor. Maar dan zouden we ons stadion moeten verkopen, bijvoorbeeld. Alles. En we moeten toch ergens spelen..."

Van Persie, die pas sinds vorig jaar voor Fenerbahçe speelt, is recentelijk ook gelinkt aan onder meer Paris Saint-Germain en FC Barcelona. 

Lees ook: 'Steeds meer geruchten rond Van Persie: ook Portugese topclub doet bod'