'Jackpot voor Ajax: Milik voor 35 miljoen euro op weg naar Italië'

'Jackpot voor Ajax: Milik voor 35 miljoen euro op weg naar Italië'

26-07-2016 17:29
146

Ajax gaat volgens De Telegraaf een megabedrag opstrijken voor Arek Milik. De aanvaller stapt volgens de krant voor 35 miljoen euro over naar Napoli, dat op zijn beurt Gonzalo Higuain voor 94 miljoen euro aan Juventus verliest.

Ajax staat op het punt om het aanbod van Napoli te accepteren. Inmiddels heeft de speler zelf al een akkoord bereikt met de Italianen. Zodoende kan er een sensationele deal plaatsvinden. De grootste en meest sensationele deal in de geschiedenis van Ajax, kan in de komende 24 uur zijn beslag krijgen, stelt het dagblad.

Onlangs gaf Ajax nog te kennen dat Milik bij de club zou blijven. Dat werd jaren geleden ook over Wesley Sneijder gezegd, maar ook hij vertrok toen, naar Real Madrid. Van de 35 miljoen euro gaat nog wel twintig procent - als doorverkooppercentage - naar Miliks vorige club Bayer Leverkusen.

De clubleiding kan geen 'nee' zeggen tegen 35 miljoen euro voor Milik, die bij Napoli de opvolger wordt van Higuain. De Argentijnse aanvaller stapt voor een megabedrag van 94 miljoen euro over naar concurrent Juventus.