In Italië kijkt men al uit naar duels met Milik: Ik zal er klaar voor zijn

In Italië kijkt men al uit naar duels met Milik: "Ik zal er klaar voor zijn"

26-07-2016 20:27
1

In Italië houdt men al sterk rekening met de komst van Arek Milik naar Napoli. Palermo-verdediger Thiago Cionek werd tijdens het trainingskamp van zijn club in Oostenrijk al gevraagd naar de op handen zijnde transfer van de Ajax-spits.

Cionek maakte net als Milik deel uit van de Poolse EK-selectie. "Ik heb wel vaak de geruchten gehoord, maar er was niets concreet", zegt Cionek in gesprek met Sky Sport Italia. "Ik zou het heel leuk vinden als hij in deze competitie komt spelen. Voor ons betekent dat wel een moeilijke competitiestart (Palermo speelt tegen Sassuolo, Inter en Napoli in de eerste drie duels, red.)."

"Maar Milik is een geweldige spits en als ik het tegen hem op moet nemen zal ik er klaar voor zijn", aldus Cionek, die gaat beginnen aan zijn tweede seizoen bij Palermo. Eerder speelde hij in Italië voor Padova en Modena. Dinsdag werd bekend dat Ajax op het punt staat om een bod van 35 miljoen euro van Napoli voor Milik te accepteren. De Pool moet in Napels de opvolger worden van Gonzalo Higuaín, die voor 90 miljoen euro naar Juventus is vertrokken.