Tighadouini zet in op Eredivisie-terugkeer: Adje wil terug naar Nederland

Tighadouini zet in op Eredivisie-terugkeer: "Adje wil terug naar Nederland"

11-08-2016 22:31
24

Adnane Tighadouini hoopt deze zomer op een terugkeer naar Nederland. De oud-speler van NAC Breda weet zich in de belangstelling van enkele Spaanse clubs, maar hoopt op de Eredivisie.

Tighadouini staat nu nog onder contract bij Málaga, maar heeft bij die club op dit moment toekomst meer. De aanvaller werd afgelopen half jaar al verhuurd aan het Turkse Kayserispor en mag nu opnieuw tijdelijk uitkijken naar een andere club. Als het aan Tighadouini ligt, keert hij zo snel mogelijk terug in de Eredivisie.

FC Twente en Vitesse zijn volgens Voetbal International geïnteresseerd. "Hij heeft meerdere opties in de tweede divisie van Spanje, maar die clubs heeft hij afgezegd", aldus zaakwaarnemer Hakim Slimani tegenover het weekblad. "Adje wil terug naar Nederland. Maar voor de belangstellende Nederlandse clubs speelt eigenlijk hetzelfde. Zij moeten eerst spelers verkopen voordat ze hem aan kunnen trekken. Het is dus nog afwachten, maar we weten dat er in de laatste weken voor de transferwindow nog genoeg gebeurt."