Dit was de ochtend: Buitenland schrikt van Ajax, Schalke slaat dubbelslag

Dit was de ochtend: Buitenland schrikt van Ajax, Schalke slaat dubbelslag

25-08-2016 12:00
3

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12.00 uur samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Ajax-target Bailey blijft bij RC Genk
Leon Bailey vertrekt definitief niet naar Ajax. De begeerde vleugelspeler van RC Genk heeft laten weten dat hij nog een seizoen in België blijft. Via Facebook legt zijn vader en zaakwaarnemer Craig Butler uit waarom Bailey voor Genk blijft spelen

Jozefzoon geeft vrijdag duidelijkheid over toekomst
Florian Jozefzoon staat bij verschillende clubs op het lijstje, maar hij kan zijn contract in Eindhoven ook nog verlengen. De 25-jarige aanvaller geeft uiterlijk vrijdag uitsluitsel over zijn toekomst. (De Telegraaf)

Buitenlandse pers schrikt van Ajax
De pijnlijke uitschakeling van Ajax in de Champions League is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. De Amsterdammers verloren met 4-1 bij Rostov. Een dag later laat de buitenlandse pers geen spaan heel van de viervoudig Champions League-winnaar.

PSV juicht na uitschakeling Ajax; Feyenoord en AZ balen
Dat Ajax zich niet heeft weten te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League, heeft ook gevolgen voor de andere Nederlandse clubs die actief zijn in Europa. PSV kan een aantal miljoen extra bijschrijven, maar voor Feyenoord en AZ heeft dat een negatief gevolg. (De Telegraaf)

Schalke haalt twee spelers naar de Bundesliga
Schalke 04 gaat zich versterken met zowel Nabil Bentaleb als Benjamin Stambouli. Beide middenvelders worden donderdag medisch gekeurd door de Bundesliga-formatie. Aanvankelijk zou Schalke kiezen tussen één van de twee, maar uiteindelijk komen ze dus allebei naar Gelsenkirchen.