Update: Twente rekent zondag niet op akkoord met Ajax over Ziyech

Update: Twente rekent zondag niet op akkoord met Ajax over Ziyech

28-08-2016 17:55
130

Hakim Ziyech is zo goed als rond met Ajax. Hij kan volgens TC/Tubantia een meerjarig contract gaan tekenen in Amsterdam. Een transfer lijkt daarom een kwestie van tijd.

De krant meldt dat Ajax en Twente zondag ook verder praten over de transfersom die Ziyech moet opleveren. Eerder werd al bekend dat een eerste bod van de Amsterdammers werd afgewezen door de Tukkers. De aanbieding van Ajax was ook niet de hoogste aanbieding die Twente voor Ziyech voorbij heeft zien komen, liet technisch manager Ted van Leeuwen zaterdagavond weten.

De aanvallende middenvelder nam in ieder geval in stijl afscheid van Twente. Hij was zaterdagavond de drijfveer bij uitstek bij Twente, dat met 3-1 won van Sparta Rotterdam. Met twee goals was hij opnieuw belangrijk en trainer René Hake gunde de balvirtuoos tot slot een publiekswissel. De fans in De Grolsch Veste klapten hun handen stuk voor Ziyech.

Update 14.04 uur: Ziyech en Ajax hebben volgens Voetbal International al een persoonlijk akkoord. Een transfer is daardoor opnieuw een stap dichterbij gekomen. 

Update 17.55 uur: Ajax en FC Twente sluiten zondag geen akkoord over een transfer van Hakim Ziyech. "Je weet het nooit zeker in het voetbal, maar met een zekerheid grenzende waarschijnlijkheid gaat er vandaag niets meer gebeuren", aldus technisch directeur Ted van Leeuwen tegen TC/Tubantia