Cynische Blind is er klaar mee: Ja, ik ben zelf ook wel een keer gebeld

Cynische Blind is er klaar mee: "Ja, ik ben zelf ook wel een keer gebeld"

30-08-2016 15:28
38

Danny Blind is de frustratie voorbij als bondscoach van het Nederlands elftal. Op de persconferentie van dinsdagmiddag reageert hij vol cynisme op alle ontwikkelingen bij de KNVB.

Blind zag twee weken geleden Dick Advocaat plotseling vertrekken en dat was het startschot voor een bizarre periode, met het afketsen van een deal met Ruud Gullit en de aanstaande breuk met Marco van Basten als uitkomsten. Blind lijkt er klaar mee.

"Ja, ik ben zelf ook wel een keer gebeld", reageert de Oranje-bondscoach op een vraag van FOX Sports. "Door wie? Ergens in het Oosten, daar zijn clubs nog weleens geïnteresseerd in Europese trainers. De Nederlandse trainers in mijn staf liggen goed in de markt, dus er is voor mij ook hoop."

"Maar goed, alle gekheid op een stokje. Ik moet ervoor zorgen dat we ons werk blijven doen, dat lijkt me duidelijk", aldus Blind, om af te sluiten met nog een cynische uitspraak. "Vandaag is er nog niets gebeurd, en we zijn al over de helft van de dag. Dat is dan weer positief. Maar ja, zeg nooit nooit."