'Bayern volgt ontwikkeling van PSV-aankoop nauwgezet: potentie voor de top'

'Bayern volgt ontwikkeling van PSV-aankoop nauwgezet: potentie voor de top'

01-11-2016 07:09
20

Bart Ramselaar valt niet alleen op in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen. Bayern München, de tegenstander in de Champions League, volgt de ontwikkeling van de PSV-aankoop nauwgezet. Dat meldt De Telegraaf.

De scouting van de Beierse grootmacht ziet Ramselaar als interessante speler. Hij is in potentie misschien wel een speler voor Bayern. Ramselaar kan zichzelf in de kijker spelen, want hij start hoogstwaarschijnlijk als basisspeler in het onderlinge duel op dinsdagavond.

Tijdens het vorige treffen, twee weken geleden, kwam Ramselaar niet in actie. Hij maakte enkel minuten tegen Atlético Madrid in de Champions League. "Helaas stond ik niet in de basis tegen Bayern en mocht ik ook niet invallen. Voor mij is dit een nieuwe kans tegen Bayern", aldus de middenvelder.

"Er is zeker een hoop veranderd in die twee weken. Ik denk dat ik mezelf wel heb laten zien. Ik hoop dat ik dat tegen Bayern weer kan doen", stelt Ramselaar, die onder meer tegen Sparta Rotterdam scoorde. Over Bayern-thuis: "Dit soort wedstrijden keek ik de afgelopen jaren altijd thuis voor de buis. Het is heel mooi dat ik nu zelf tegen zo'n team mag spelen. Dit zijn wedstrijden die je graag wil spelen en waarvan je moet genieten."