Naam van Heerenveen-uitblinker zingt rond in Duitsland: 'Voorlopig wacht ik af'

Naam van Heerenveen-uitblinker zingt rond in Duitsland: 'Voorlopig wacht ik af'

26-11-2016 18:24
5

In de zomer was Hamburger SV in de markt voor sc Heerenveen-verdediger Jerry St. Juste en volgens de laatste geruchten uit Duitsland gaat de hekkensluiter van de Bundesliga in januari wederom aankloppen in Friesland. St. Juste probeert zich op dit moment niet bezig te houden met dergelijke transferverhalen. 

"Dat heb ik ook gelezen. Ik heb zelf nog niets gehoord. Voorlopig wacht ik af", tekent de Leeuwarder Courant zaterdag uit de mond van de jonge verdediger op. "Een vertrek in de winterstop kan positief of negatief uitpakken. Het belangrijkste is of ik ergens aan spelen toekom."

"Het is niet mijn ambitie om tegen degradatie te voetballen, maar je weet nooit wat er gebeurt", vervolgt St. Juste. "Voorlopig hoop ik met Heerenveen nog twaalf punten tot de winterstop te pakken." Zondagmiddag neemt de stopper het met Heerenveen op tegen Ajax. Zijn directe concurrent in het veld: Kasper Dolberg, dé Eredivisie-sensatie van de laatste weken. 

"Het is een goeie speler; vaardig, sterk en redelijk beweeglijk voor een spits. Maar Ajax als team is vooral een mooie tegenstander. De ploeg heeft betere voetballende kwaliteiten dan Feyenoord en PSV, al wil dat niet zeggen dat ze ook beter zijn."

Lees ook: 'Zwalkend Hamburger SV móet investeren en meldt zich in Friesland'