'AC Milan heeft 100 miljoen te besteden en volgt Oranje-international op de voet'

'AC Milan heeft 100 miljoen te besteden en volgt Oranje-international op de voet'

19-12-2016 10:34
12

Een delegatie van AC Milan zat zondagavond op de tribune in Rome tijdens de Serie A-kraker tussen SS Lazio en Fiorentina. Stefan de Vrij is volgens Sky Italia één van de doelwitten van Milan, dat in januari flink gaat investeren in de selectie. 

Het is zeker niet de eerste keer dit jaar dat De Vrij (24) gelinkt wordt aan een transfer. Afgelopen zomer zou onder meer Chelsea een megabod hebben gedaan op de Oranje-international. Lazio slaagde er destijds in om De Vrij binnenboord te houden. Nu heeft AC Milan hem op de korrel. De Rossoneri hebben in januari zo'n honderd miljoen euro te besteden aan nieuwe spelers, schrijven Italiaanse media. Trainer Vincenzo Montella wil graag een verdediger, een vleugelaanvaller en een spits aantrekken. 

De Vrij, die tegen Fiorentina (3-1 winst) negentig minuten meedeed, ligt in Rome vast tot de zomer van 2019. Lazio hoopt het contract van de oud-speler van Feyenoord binnenkort te kunnen verlengen. Op dit moment bevat de verbintenis van De Vrij een transferclausule van 35 miljoen euro, weten Italiaanse media. Mocht Milan dat bedrag op tafel leggen voor de verdediger, dan mag Lazio het aanbod niet weigeren.