Update: NEC rondt komst van Larsson af: contract tot medio 2020

Update: NEC rondt komst van Larsson af: contract tot medio 2020

02-01-2017 12:51
10

Niet Feyenoord, maar NEC wordt de nieuwe bestemming van Jordan Larsson. De negentienjarige aanvaller gaat volgens Omroep Gelderland de overstap maken van Helsingborgs IF naar Nijmegen.

Jordan is de zoon van Feyenoord-held Henke Larsson en werd ook even in verband gebracht met een transfer naar de Rotterdamse club, maar daar lijkt geen sprake van. Omroep Gelderland weet met zekerheid te stellen dat NEC de nieuwe werkgever van het Zweedse talent wordt. Larsson kan uit de voeten als spits en buitenspeler.

Bij NEC wil nog niemand de transfer bevestigen. Ondanks zijn jonge leeftijd is de in Rotterdam geboren Larsson al twee jaar een belangrijke kracht voor Helsingborgs. Hij kwam in iets meer dan twee seizoenen tot 61 wedstrijden in de hoofdmacht van de Zweedse club en scoorde daarin tien keer, waarvan zeven keer in 2016.

Update 2/1 12.51: NEC heeft maandag de komst van Jordan Larsson afgerond. De zoon van oud-topspits Henrik komt over van het Zweedse Helsingborgs IF en tekent tot medio 2020. Bij de Nijmeegse club moet hij voor de doelpunten gaan zorgen. Larsson zag negentien jaar geleden het levenslicht in Rotterdam.