Mbappé: 'Ik moest huilen toen ik hoorde dat ik niet naar Real Madrid kon gaan'

5 oktober om 11:12

Kylian Mbappé uitte maandag nog begrip voor het feit dat Paris Saint-Germain hem niet wilde gaan, maar hij baalt wel degelijk van zijn misgelopen transfer. De 22-jarige aanvaller had zijn zinnen gezet op een overstap naar Real Madrid.

"Het was een logische stap om deze zomer te vertrekken", vertelt Mbappé in een interview met L'Équipe. De Franse international doelt daarmee op zijn medio 2022 aflopende contract, dat hij niet wil verlengen. "Ik wilde PSG alleen verlaten voor Real Madrid. Real bracht ook een bod uit en ik dacht dat mijn tijd in Parijs erop zat. Ik moest huilen toen ik hoorde dat ik niet naar Madrid kon gaan."

Volgens Franse en Spaanse media had de Koninklijke tussen de 150 en 200 miljoen voor Mbappé over, maar PSG wilde niet meewerken. Mbappé benadrukt dat het geen straf is dat hij in Parijs moest blijven. "PSG heeft me veel gebracht en ik ben nog steeds gelukkig hier." De kans is desondanks groot dat hij in 2022 alsnog naar het Estadio Santiago Bernabéu vertrekt. "We hebben al twee maanden niet gepraat over contractverlenging, sinds ik heb gezegd dat ik wil vertrekken."