Twee clubs wilden Botman ophalen bij Lille: 'Kan ik niet over liegen'

Twee clubs wilden Botman ophalen bij Lille: 'Kan ik niet over liegen'

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 15:30di 12-10-2021 om 15:30

Sven Botman stond afgelopen zomer in de belangstelling van Wolverhampton Wanderers en Sevilla, maar koos voor een langer verblijf bij Lille OSC. De Franse club wilde de verdediger graag aan boord houden. Zelf vond Botman dat ook geen slecht idee.

Wolverhampton en Sevilla hebben zich bij Lille gemeld, maar nul op het rekest gekregen. "Daar was zeker sprake van", beaamt Botman voor de camera van de NOS. "Daar kan ik niet over liegen. Ik heb gesprekken gehad met de club, we hebben allebei besloten om een jaar met elkaar door te gaan."

"Dat is vooral wat de club wilde, maar ik vond dat zelf ook geen slecht idee. Het is goed voor mij om deze ervaring op te doen. Ik speel heel veel en nu ook in de Champions League, dat is heel belangrijk voor mij", zegt Botman.

De competitiestart van Lille is matig en dus is Botman teleurgesteld. "Het blijft voetbal, dingen gaan heel snel, maar ik geloof dat alles weer op zijn plekje valt. Ik ben blij met waar ik nu ben. We zijn kampioen geworden en gaan dit seizoen weer voor de eerste drie plekken. Het is heel goed voor me om die wedstrijden te pakken. Uiteindelijk valt alles op zijn plek."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Ligue 1 Lille OSC

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws