'Newcastle loopt blauwtje bij Rodgers, Daily Mail wijst op nóg groter project'

'Newcastle loopt blauwtje bij Rodgers, Daily Mail wijst op nóg groter project'

Gepubliceerd: donderdag 14 oktober 2021 om 10:21do 14-10-2021 om 10:21

Het steenrijke Newcastle United dacht Brendan Rodgers aan te stellen als nieuwe manager, maar de 48-jarige Noord-Ier blijft Leicester City trouw. The Daily Mail weet echter te melden dat er een nog veel grotere transfer lonkt.

Rodgers is namelijk in beeld bij Manchester City, laat de tabloid op basis van 'sources' weten. The Citizens worden nu nog geleid door Pep Guardiola, maar de Catalaan ligt nog tot 2023 vast en lijkt niet van plan om zijn contract tussentijds te verlengen. Manchester City wilde Rodgers in 2009 al als assistent van Roberto Mancini aanstellen, maar koos toen voor David Platt. Veertien jaar na dato kan het dus alsnog gaan gebeuren voor de oud-manager van onder meer Swansea City en Liverpool, die Leicester City vorig seizoen naar FA Cup-winst leidde.

Ondertussen is Steve Bruce nog altijd de manager van Newcastle United, dat onlangs is overgenomen door een steenrijk consortium uit Saudi-Arabië, dat een kapitaal van 360 miljard euro vertegenwoordigt. The Magpies grepen dus naast Rodgers, maar het lijkt erop dat de dagen van Bruce sowieso al geteld zijn. Ook Ralf Rangnick werd onlangs gelinkt aan een dienstverband in St. James' Park.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws