Becker niet happy bij Feyenoord-opponent: 'Speler van mijn kwaliteit moet spelen'

Becker niet happy bij Feyenoord-opponent: 'Speler van mijn kwaliteit moet spelen'

19-10-2021 09:30
29

Sheraldo Becker is niet happy bij Feyenoord-opponent Union Berlin. De Nederlandse aanvaller zit vaker op de bank dan hem lief is en hoopt dat daar snel verandering in komt.

Waar Becker vorig seizoen nog een vaste waarde was bij Union, zit hij dit seizoen vrijwel elke wedstrijd op de bank. Daar heeft de 26-jarige buitenspeler het moeilijk mee. "Ik ben geen invaller, ik ben een goede speler", begint hij tegenover BILD. "Ik weet wat mijn waarde kan zijn voor het team. Daardoor is het moeilijk om op de bank te zitten. Ik ben daar niet voor gekomen. Een speler van mijn kwaliteit moet spelen, vind ik."

Afgelopen weekend mocht Becker invallen tegen VfL Wolfsburg. Hij was direct trefzeker, wat voor tevredenheid zorgde bij trainer Urs Fischer. "Becker gaf precies het antwoord dat je als trainer wil zien. Hij is niet tevreden met zijn situatie, dat klopt. Maar als je een beroep op hem doet, dan staat hij er."

Donderdag brengen Becker en co. een bezoek aan De Kuip. In de Conference League is Feyenoord dan de tegenstander. De aftrap staat om 21.00 uur gepland.