NEC heeft moeite met vinden alternatief stadion: 'Staan er niet goed op'

NEC heeft moeite met vinden alternatief stadion: 'Staan er niet goed op'

Gepubliceerd: vrijdag 22 oktober 2021 om 18:49vr 22-10-2021 om 18:49

NEC wil de komende thuiswedstrijden waarschijnlijk toch in het eigen Goffertstadion spelen. De Nijmeegse club heeft dusdanig veel moeite met het zoeken naar een alternatief, dat nu wordt gekeken naar de optie om wel in eigen huis te spelen maar dan zonder publiek.

"NEC legt de focus voor nu op een optie die eerder onmogelijk leek: spelen in het eigen Goffertstadion, maar zonder publiek. Daarover is de club momenteel in gesprek met de gemeente", laat de club weten in een persbericht op de website.

Mede door de rellen van afgelopen weekend staat NEC er slecht op en dat bemoeilijkt het vinden van een ander stadion. "Met de gebeurtenissen van afgelopen weekend in het achterhoofd staat NEC er momenteel niet goed op bij meerdere gemeenten. De locaties waar NEC de wedstrijden hoopte te spelen haakten om diverse redenen één voor één af", aldus de Nijmeegse club.

"De kans dat de Nijmegenaren afreizen naar Duitsland is nihil. Uiteraard is het spelen in een leeg stadion niet hetgeen wat de Nijmeegse voorkeur geniet. Desalniettemin liggen de stadions van de clubs waarmee NEC nog in gesprek is allemaal op tenminste anderhalf uur rijden van Nijmegen." Mede hierdoor lijkt het spelen in een leeg Goffertstadion de enige oplossing te zijn voor NEC. De club speelt volgende week zondag tegen FC Groningen de eerstvolgende thuiswedstrijd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws