Perez kraakt PSV en stelt Schmidt-vraag: 'Geloof me, PSV geeft ook genoeg uit'

Perez kraakt PSV en stelt Schmidt-vraag: 'Geloof me, PSV geeft ook genoeg uit'

25-10-2021 08:27
114

Kenneth Perez kijkt op van de reacties van PSV-spelers en trainer Roger Schmidt na de dubbele domper tegen AS Monaco en Ajax. Het zou moeten 'knetteren' in Eindhoven, aldus de ESPN-analist.

Perez zag na de nipte Europa League-nederlaag tegen Monaco (1-2) een 'soort trots gevoel' bij PSV. "Maar waar ligt de lat?", vraagt de Deen zich hardop af bij Dit was het Weekend. "Geloof me: PSV geeft ook genoeg uit aan salarissen. Dat hebben we laatst nog gezien bij Eran Zahavi (zes miljoen euro in twee seizoenen, red.)."

Wedden

Meer odds

"Of het nu moet knetteren in Eindhoven? Ik vind van wel", vervolgt Perez. "Na de nederlaag tegen Monaco hoorde ik dat ze supertevreden waren met de tweede helft. Ja, waar is de lat? Dit is PSV, dit is niet FC Groningen dat even Europees mag spelen."

"Wat heeft Roger Schmidt PSV nou gebracht? Dat is een vraag voor de clubleiding. Zij moeten beslissen of ze wel of niet willen verlengen met Schmidt. Misschien hebben al een knoop doorgehakt", aldus Perez. "Ik denk dat ze heel graag willen verlengen."