'Feyenoord maakt dankzij Manchester United grote kans op lange huurperiode'

'Feyenoord maakt dankzij Manchester United grote kans op lange huurperiode'

11-11-2021 12:22
47

De kans bestaat dat Feyenoord vanaf januari anderhalf seizoen de beschikking krijgt over Amad Diallo. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Manchester United is bereid een financiële handreiking te doen.

Feyenoord stond afgelopen zomer op het punt Diallo te huren van Manchester United, maar door een blessure ging dat niet door. Frank Arnesen is hem hoe dan ook niet vergeten: de technisch directeur hoopt de negentienjarige Ivoriaan in de winterstop alsnog aan de selectie van trainer Arne Slot toe te voegen.

Dat zal vermoedelijk niet voor een halfjaar zijn: Manchester United is bereid Diallo voor anderhalf seizoen in De Kuip te stallen, meldt Feyenoord Transfermarkt. Daarvoor levert de Engelse grootmacht een financiële krachtsinspanning. Zeker is het allemaal nog niet: er is volop concurrentie voor Diallo, die zelf graag naar Rotterdam zou willen.

"We moeten voor de Kerst gaan beslissen of hij hier genoeg speeltijd op kan doen, of dat het beter is als hij ergens anders naartoe gaat", zei United-manager Ole Gunnar Solskjaer een maand geleden over Diallo. De speler werd in januari 2020 voor ruim twintig miljoen euro overgenomen van Atalanta Bergamo.