Rangers 'past perfect' bij Van Bronckhorst: 'Op het juiste moment binnengestapt'

Rangers 'past perfect' bij Van Bronckhorst: 'Op het juiste moment binnengestapt'

22-11-2021 08:41 Laatste update: 08:45
Scottish Premiership 12 Reacties

Ronald de Boer denkt dat Giovanni van Bronckhorst en Rangers FC een goede match zijn. De analist stelt dat de voormalig succestrainer van Feyenoord een streepje voor heeft, gezien zijn verleden bij de club.

Van Bronckhorst tekent maandag zijn contract bij Rangers, waarna alle formaliteiten voltooid zijn en hij plaats kan nemen op de bank tijdens wedstrijden. "Het past perfect bij hem. Hij kent de club goed en hij heeft het geweldig gedaan als speler", zegt De Boer bij het Ziggo-programma Rondo. "Rangers is uit het dal gekropen, de club heeft een goede structuur. Ik denk dat hij op het juiste moment is binnengestapt", vervolgt de oud-international. 

Toch ziet De Boer dat er genoeg werk te verrichten valt voor Van Bronckhorst. In de Schotse League Cup ging Rangers FC in eigen huis met 1-3 onderuit tegen Hibernian. Van Bronckhorst zat nog niet op de bank, omdat hij 'het groepsproces niet wilde verstoren'. "Het was een draak van een wedstrijd. De tegenstander speelde heel compact, de spelers van Rangers wisten helemaal niet wat ze moesten doen. Er zit nog wel werk in, ja", aldus De Boer.

De analist bewaart mooie herinneringen aan zijn tijd in Schotland. "Het is een mooie club, een van de mooiste clubs waar ik zelf ooit heb gespeeld", erkent hij. "De passie van de fans is ongekend. Het regent alleen af en toe", besluit De Boer met een knipoog.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s