Nummer één kandidaat Manchester United reageert: 'Alles wat ik zeg, is teveel'

Nummer één kandidaat Manchester United reageert: 'Alles wat ik zeg, is teveel'

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 09:25wo 24-11-2021 om 09:25

Mauricio Pochettino is naar eigen zeggen niet bezig met een eventuele overstap naar Manchester United. De trainer van Paris Saint-Germain, door velen gezien als nummer één kandidaat, is gelukkig in Frankrijk.

Pochettino werd op de persconferentie voor Manchester City -PSG geconfronteerd met een spervuur aan vragen over de vermeende belangstelling van Man United. "Ik zit niet hier om over die club te praten. Ik respecteer mijn werkgever, PSG", liet hij weten. "Ik houd me niet bezig met andere clubs en dus ga ik ook niet reageren. Alles wat ik zeg, is teveel."

Toch liet Pochettino wat los. "Alles wat ik erover zeg, kan tegen me gebruikt worden. Ik ben gelukkig in Parijs, houd van de club, houd van de supporters... PSG is fantastisch. We staan aan kop in de Ligue 1 en spelen in de Champions League tegen Manchester City. Ik dacht dat ik duidelijk was: mijn contract loopt tot medio 2023. Dit seizoen en het seizoen erna. Ik ben gelukkig bij PSG, dat is een feit."

Engelse en Franse media meldden deze week dat Pochettino openstaat voor Manchester United, zelfs als hij daarvoor zijn PSG-contract moet inleveren. Naast de Argentijnse trainer worden Erik ten Hag, Brendan Rodgers en Zinédine Zidane genoemd. BILD meldt woensdagochtend dat er ook contact is gelegd met Roberto Mancini, maar de Italiaanse bondscoach gaat de WK-winnnaar niet verlaten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws