Barcelona stellig: 'Geen twijfel: we kunnen én zullen nieuwe spelers aantrekken'

Barcelona stellig: 'Geen twijfel: we kunnen én zullen nieuwe spelers aantrekken'

01-12-2021 14:19 Laatste update: 01-12-2021 14:19
72

FC Barcelona kan én zal in de komende transferperiodes nieuwe spelers aantrekken. Dat stelt Ferran Reverter, algemeen directeur van de noodlijdende grootmacht.

Bij een vergadering over de verbouwing van Camp Nou, kwamen ook de transferplannen van Barcelona aan bod. Ondanks de extreme financiële problemen is er in de winter en zomer wat mogelijk, benadrukte Reverter volgens Marca.

"We kunnen én zullen in januari en de zomer nieuwe spelers aantrekken. Daar bestaat geen twijfel over", aldus de algemeen directeur van Barça. Hakim Ziyech is één van de namen die in de Spaanse pers nadrukkelijk wordt gelinkt aan Barcelona.

Ook is Reverter optimistisch over een langer verblijf van Ousmane Dembélé, die nog altijd niet zijn handtekening heeft gezet onder een nieuw contract. "We hebben de tijd", zegt hij. Dembélé is - als er niets verandert - aan het einde van het seizoen transfervrij.

De spelersgroep van Barcelona staat sinds een maand onder leiding van Xavi Hernández, die Ronald Koeman opvolgde. Na de zege op Villarreal in het weekend (1-3) staat de club zevende in La Liga. Doorgaan in de Champions League is hoogst onzeker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie