'Barça denkt opnieuw aan Ziyech: onderhandelingen met Chelsea zijn al gestart'

'Barça denkt opnieuw aan Ziyech: onderhandelingen met Chelsea zijn al gestart'

01-12-2021 10:18
84

FC Barcelona heeft opnieuw contact gelegd met Chelsea voor een mogelijke overstap van Hakim Ziyech, meldt Sport. Ook Timo Werner is naar verluidt in beeld bij de Catalaanse club. Barça hoopt in januari een nieuwe aanvaller naar Camp Nou te halen en de komst van Ziyech of Werner zou financieel haalbaar moeten zijn.

Trainer Xavi wil zijn aanval in januari maar al te graag voorzien van een kwaliteitsinjectie. Barça denkt dat de meest realistische versterkingen bij Chelsea rondlopen, met Ziyech en Werner. De Spaanse en Engelse club zouden al eerder hebben gesproken over mogelijke transfers, waaruit bleek dat een Ziyech-move de beste optie was. De deur voor Werner naar Camp Nou is echter nog niet gesloten.

Nu staan Barça en Chelsea opnieuw met elkaar in contact. Volgens Sport zijn de onderhandelingen zelfs al gestart. Barcelona voert momenteel ook gesprekken met 'de omgeving' van Ziyech en Werner. Het Chelsea-duo zou openstaan voor een vertrek uit Londen, om zo meer speeltijd te kunnen krijgen. De Engelse club wil zelf ook meewerken aan de transfers.

Ziyech en Werner spelen allebei sinds de zomer van 2020 bij Chelsea. Eerstgenoemde kwam over van Ajax, de Duitse spits werd gekocht van RB Leipzig. Ziyech en Werner kenden allebei diverse tegenslagen in de Premier League. De twee zijn ook geen onbetwiste basisspelers, al verschenen ze allebei aan de aftrap tegen Manchester United afgelopen weekend.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie