Guardiola niet blij met Barça: 'Misschien had ik liever op ander moment gezien'

Guardiola niet blij met Barça: 'Misschien had ik liever op ander moment gezien'

01-12-2021 11:21
43

Pep Guardiola heeft een signaal afgegeven aan het adres van FC Barcelona. De Catalanen willen Ferran Torres graag overnemen van Manchester City, maar zullen daarvoor in de buidel moeten tasten.

De laatste dagen wordt Torres veelvuldig gelinkt aan een overstap naar Barça, dat het financieel zwaar heeft. Op de persconferentie reageert Guardiola op de geruchten rondom zijn aanvaller. "Omdat wij Manchester City zijn, moeten wij meer betalen bij elke transfer", begint de Spaanse oefenmeester. "Als er dan clubs zijn die onze spelers willen, zullen we in ieder geval niemand gratis laten gaan. De clubs moeten onderhandelen en een overeenkomst bereiken. Daarna zien we het wel."

Guardiola is niet helemaal tevreden met het moment waarop Barcelona interesse toont in Torres. "Ik begrijp dat deze wereld zo werkt. We bellen ook spelers als we geïnteresseerd zijn. Misschien had ik het liever op een ander moment gehad, maar het is geen probleem. Ik zeg altijd tegen mijn spelers: Blijf alsjeblieft niet hier als je niet bij de club wil zijn. Doe het voor jezelf, maar tegelijkertijd ook voor de club."

Barcelona en Manchester City zouden momenteel onderhandelen over een transfer van Torres. De Spanjaarden zouden bereid zijn om vijftig miljoen euro te betalen, terwijl City naar verluidt zeventig miljoen wil zien.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie