Aannemer start kort geding en wil beelden krijgen van 'mishandeling' door Labyad

Aannemer start kort geding en wil beelden krijgen van 'mishandeling' door Labyad

02-12-2021 19:55
63

De aannemer die aangifte heeft gedaan tegen Zakaria Labyad hoopt via een kort geding alle bewakingsbeelden boven tafel krijgen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De Ajax-aanvaller en enkele familieleden zouden de man hebben geslagen en bedreigd.

Het incident vond plaats in juli 2020, nadat beide partijen onenigheid hadden gekregen over een onbetaalde rekening. De aannemer verrichtte werkzaamheden aan het huis van Labyad, maar die was daar niet tevreden over. De man zou zijn mishandeld en zelfs bedreigd met een vuurwapen. Ook dat zou op beeld staan. Labyad deed zelf overigens aangifte vanwege huisvredebreuk en bedreiging.

Volgens het AD is een deel van de beelden in handen van de juridisch adviseur van de aannemer, maar ze willen ook het deel zien waarop het vuurwapen te zien zou zijn. Het gerechtshof stemde daar al mee in, maar het recherchebureau dat de beelden bewaarde stelt ze niet allemaal meer te hebben. De aannemer laat het er niet bij zitten, waardoor de kortgedingrechter zich op 9 december over de zaak buigt, zo bevestigt een woordvoerder van de rechtbank aan de krant.

Labyad hoeft ondertussen niet te vrezen voor zijn plek in de selectie van Ajax. Hij begint donderdagavond op de bank in de wedstrijd tegen Willem II.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie