Utrecht kan topclub-hattrick voltooien tegen PSV: 'We kunnen dichtbij komen'

Utrecht kan topclub-hattrick voltooien tegen PSV: 'We kunnen dichtbij komen'

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 14:53za 04-12-2021 om 14:53

René Hake, trainer van FC Utrecht, heeft zijn plannetje klaar voor de uitwedstrijd bij PSV. De Domstedelingen wonnen dit seizoen al van Ajax en Feyenoord en hopen in Eindhoven nu het drieluik te voltooien.

Daarnaast zou Utrecht met een zege aan kunnen sluiten bij de bovenste drie plekken in de Eredivisie. Het gat met PSV kan verkleind worden tot twee punten en dus kijkt Hake uit naar het treffen. "Het gaat een zware wedstrijd worden", zegt hij tegen het clubkanaal. "Het is wel een mooie uitdaging om te kijken of we dichter bij PSV kunnen komen."

Het strijdplan van Hake en de Domstedelingen staat in ieder geval al vast. "We gaan proberen vanuit ons eigen idee te spelen, door zo snel mogelijk druk op hun opbouw te zetten. Hoe hoger op het veld, hoe liever we het hebben. Met welke spelers dat gaat gebeuren? We kijken wat voor onze ploeg het beste is."

PSV en FC Utrecht trappen zaterdagmiddag om 16.30 uur af in het Philips Stadion. De Eindhovenaren kunnen zich geen puntenverlies veroorloven in de titelrace, omdat Ajax donderdagavond al van Willem II won.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws