Onana nog steeds van Ajax richting Inter: Fabrizio Romano komt met update

Onana nog steeds van Ajax richting Inter: Fabrizio Romano komt met update

Gepubliceerd: maandag 6 december 2021 om 12:44ma 06-12-2021 om 12:44

Laatste update: maandag 6 december 2021 om 12:45ma 06-12-2021 om 12:45

Andre Onana is nog steeds op weg naar Internazionale. Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. Ook Onana's oude club FC Barcelona wordt weer aan hem gelinkt.

Onana heeft volgens diverse media sinds juli een principe-akkoord met Inter en die situatie is de laatste weken niet gewijzigd, ook al wordt de doelman van Ajax in Spanje weer gelinkt aan Barcelona. In Milaan ligt een vierjarig contract klaar voor Onana. Inter wacht op het moment dat alle documenten ondertekend kunnen worden, aldus Romano.

De naam van Onana zorgt al bijna een jaar voor kopzorgen in Amsterdam. In februari werd de Kameroense keeper geschorst voor het gebruik van het verboden middel furosemide. Daarna wist directeur Marc Overmars geen akkoord met hem te bereiken over een nieuw contract.

Twee weken geleden maakte Onana zijn rentree tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Besiktas (1-2 zege). Na afloop kondigde hij min of meer aan te vertrekken uit Amsterdam. "Hoe ga ik dit zeggen? Als je een deur opent, moet je hem ooit ook weer sluiten. Misschien is voor mij de tijd gekomen om te vertrekken", liet hij weten aan RTL7.

Tegelijkertijd ontkende Onana bij Ziggo Sport dat hij sowieso naar Inter gaat. "De media menen mij te moeten informeren over mijn eigen leven, come on. Of ik een akkoord heb met een andere club? Ik heb nu nog een contract bij Ajax. Het is bullsh*t."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws