'Inmiddels zeven Tottenham-spelers positief: Conference League-duel gaat wel door'

'Inmiddels zeven Tottenham-spelers positief: Conference League-duel gaat wel door'

Gepubliceerd: dinsdag 7 december 2021 om 19:16di 07-12-2021 om 19:16

Het door het coronavirus geplaagde Tottenham Hotspur zal donderdag 'gewoon' tegen Stade Rennes spelen. De UEFA is niet van plan om de wedstrijd uit te stellen, ondanks de personele problemen in Noord-Londen.

Maandagavond kwam het nieuws door dat het coronavirus om zich heen had gegrepen bij Tottenham Hotspur. Inmiddels zouden zeven spelers en een aantal stafleden positief getest zijn. Volgens The Telegraph kan Tottenham nog verzoeken om de competitiewedstrijd tegen Brighton & Hove Albion van zondag uit te stellen, maar éénzelfde verzoek in Europees verband zou weinig zin hebben. De UEFA heeft volgens Britse media bevestigd dat de thuiswedstrijd tegen Stade Rennes op de agenda blijft staan.

Spurs zal dan samen met Vitesse – dat donderdagavond om 21.00 uur Nederlandse tijd ook thuis speelt, tegen het Sloveense NS Mura – uitmaken wie met Stade Rennes doorgaat naar de knock-outfase van de Conference League. De Arnhemmers en Londenaren staan in punten én in onderling resultaat gelijk, maar Spurs is vooralsnog twee doelpunten in het voordeel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Vitesse ten koste van Tottenham Hotspur door?

Ja
72%
Nee
28%
(2332 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws