Bijlow door het stof na late tegentreffer: 'Ik dacht te makkelijk bij dat moment'

Bijlow door het stof na late tegentreffer: 'Ik dacht te makkelijk bij dat moment'

Het was een smetje op een verder vrij zorgeloze avond: het doelpunt dat Feyenoord in de blessuretijd van de wedstrijd tegen Maccabi Haifa moest incasseren. Justin Bijlow kwam twijfelend van zijn lijn en zag hoe Dean David de bal tussen zijn benen door in het doel tikte.

"Dat was een smetje inderdaad, het mag niet gebeuren", zo is Bijlow na de wedstrijd schuldbewust in gesprek met ESPN. "Ik dacht te makkelijk bij dat moment, dat mag niet. Dit kan ook bij een 1-0 voorsprong gebeuren, of bij 0-0. Dan ben je verder van huis. Het is niet lekker wanneer je een prima wedstrijd speelt."

Bijlow miste de wedstrijden tegen Slavia Praag, FC Twente, Heracles Almelo en Fortuna Sittard vanwege een blessure, maar hij is naar eigen zeggen weer helemaal fit. "Voor Fortuna had ik maar één training gehad, dat vonden we wat te vroeg. Gelukkig hadden we deze wedstrijd nog om te spelen", aldus Bijlow.

Feyenoord moest het vanwege de coronamaatregelen wel doen zonder de fanatieke aanhang in De Kuip. "Het is natuurlijk verschrikkelijk zonder supporters. We hebben in eerdere wedstrijden meegemaakt hoe het kan zijn. Als je in een lege Kuip moet spelen... Dat is verschrikkelijk", zo sluit Bijlow af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s