Feyenoord zit achter Veerman aan: 'Klopt dat Feyenoord zich gemeld heeft'

Feyenoord zit achter Veerman aan: 'Klopt dat Feyenoord zich gemeld heeft'

22-12-2021 23:25 Laatste update: 23:32
168

Voetbal International brengt donderdagavond groot nieuws uit Rotterdam-Zuid en Heerenveen. Feyenoord wil Heerenveen-smaakmaker Joey Veerman komende maand binnenhalen. 

Beide ploegen speelden woensdagavond saillant genoeg tegen elkaar. Heerenveen-directeur Ferry de Haan, die ook een verleden in De Kuip heeft als speler, bevestigt dat Feyenoord zelfs al een bod heeft neergelegd. "Het klopt dat Feyenoord zich heeft gemeld voor Joey. Wij gaan ons nu beraden over wat wij verder gaan doen", laat hij weten aan VI.

Veerman verruilde FC Volendam in 2019 voor Heerenveen en is sindsdien vrijwel onophoudelijk in verband gebracht met een stap hogerop. Onder meer AZ, PSV, Hellas Verona en Rangers FC hadden serieuze belangstelling, maar Heerenveen wilde alleen meewerken als de absolute hoofdprijs op tafel zou komen. In de tussentijd verlengde de middenvelder zijn contract tot 2024.

Feyenoord lijkt echter goede hoop te hebben dat het een winterse deal kan bewerkstelligen. Eerder deze week werd duidelijk dat de club hard op weg is om de Togolees Karim Dermane binnen te halen.