Update: 'medische keuring voltooid, toptalent kan spoedig tekenen bij Feyenoord'

Update: 'medische keuring voltooid, toptalent kan spoedig tekenen bij Feyenoord'

22-12-2021 18:11 Laatste update: 23:41
158

Feyenoord gaat zich waarschijnlijk versterken met Karim Dermane. Dat meldt Feyenoord Transfermarkt. Het zeventienjarige toptalent is op dit moment in Rotterdam voor een medische keuring.

Dermane en Feyenoord proberen na de keuring de laatste plooien glad te strijken. Zodra de laatste contractdetails zijn uitgewerkt, lijkt niets een transfer nog in de weg te staan. De Rotterdammers troeven grote clubs als Manchester City, Chelsea en Red Bull Salzburg af.

Dermane liet zich afgelopen zomer zien in de wedstrijden die hij speelde voor Feyenoord. Hij maakte minuten tegen Werder Bremen en liet een dusdanig goede indruk achter, dat in De Kuip werd betwijfeld of de talentvolle middenvelder wel haalbaar zou zijn.

Het zeventienjarige toptalent staat nu nog onder contract bij FC Wafa in Ghana. De verwachting is dat Frank Arnesen (foto), technisch directeur van Feyenoord, de transfer op korte termijn gaat afronden.

Update: Karim Dermane heeft de medische keuring inmiddels voltooid bij Feyenoord, weet Feyenoord Transfermarkt. Donderdag zal de talentvolle middenvelder nog een psychische check ondergaan. Als alles daarna is afgerond, kan Dermane spoedig zijn handtekening zetten onder een Feyenoord-contract.