Dest geheimzinnig over toekomst bij PSV: 'Jullie gaan het zien'

Dest geheimzinnig over toekomst bij PSV: 'Jullie gaan het zien'

6 mei - 15:56
45

Sergiño Dest weet nog niet of hij na de zomer bij PSV blijft. De 23-jarige verdediger viert vandaag eerst feest in Eindhoven en zal zich daarna vooral gaan focussen op het herstel van zijn knieblessure.

Ondanks de blessure staat Dest met een grote glimlach tegenover de camera van de NOS. "Iedereen is hier. Familie en vrienden. Het kan niet beter." Al is er wel een probleempje voor de Amerikaanse back. "Ik kan helaas nog niet goed lopen en heb een brace om. Ik kan op één been een beetje lopen."

Dest meent zelf ijzersterk terug te keren van zijn blessure. "Dat ga ik laten zien en ik heb er alle vertrouwen in. Ik geloof in mezelf. Ik wil twee keer zo sterk terugkomen.” Maar hij wil niet te gehaast door zijn revalidatie gaan. "Ik respecteer de tijd die mijn knie nodig heeft."

Ook wordt de huurling gevraagd naar de succesfactor van PSV. "We zijn gewoon heel consistent en kenden geen verval. Helaas hebben we wel één keer verloren." En of we de Dest nog terugzien in een PSV-shirt na de zomer? "De zal tijd het leren. Ik kan daar helaas nog niet te veel over zeggen. Ik moet me nu focussen op mijn herstel, jullie gaan het zien."