Nieuwe ontwikkelingen rond Labyad: aannemer moet het doen met één minuut

Nieuwe ontwikkelingen rond Labyad: aannemer moet het doen met één minuut

24-12-2021 11:46 Laatste update: 11:57
71

Nieuwe ontwikkelingen in de zaak rond Zakaria Labyad. De aannemer die aangifte heeft gedaan tegen de Ajax-speler, moet het hebben van één minuut.

De man probeerde via een kort geding alle camerabeelden van het incident in handen te krijgen, maar de rechter gelooft het verweer van het kamp-Labyad: volgens de Ajacied staat er niets (meer) op film. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De aannemer gaat nu de rechtszaak in met één minuut aan beelden, die zijn verstuurd via WhatsApp.

In oktober werd bekend dat Labyad in een zaak is verwikkeld waarin hij en zijn familie van mishandeling beschuldigd worden. Een aannemer uit Haarlem zou daarvan het slachtoffer zijn geworden. De partijen beschuldigen elkaar over en weer van strafbare feiten.

Het incident vond plaats op 5 juli 2020. De aannemer voerde werkzaamheden uit aan de villa van Labyad en de twee partijen kregen onenigheid over de kwaliteit van het werk. De Ajacied was niet tevreden en weigerde een deel van de factuur te betalen, waarop de aannemer stelde dat de kwaliteit voldoende was en eiste dat Labyad zou betalen. De situatie escaleerde vervolgens, waarbij zelfs een vuurwapen in het spel zou zijn geweest.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s