Dubbelslag voor Bosz op Deadline Day: Lyon haalt verloren zoon terug

Dubbelslag voor Bosz op Deadline Day: Lyon haalt verloren zoon terug

31-01-2022 17:09 Laatste update: 17:15
6

Olympique Lyon heeft een dubbelslag geslagen op Deadline Day. Na de komst van Romain Faivre wordt op de officiële kanalen ook melding gemaakt van een huurdeal rond Tanguy Ndombele.

De middenvelder keert daarmee terug op het oude nest en wordt tot het einde van dit seizoen overgenomen van Tottenham Hotspur, dat ruim twee jaar geleden nog bijna zeventig miljoen euro betaalde om Ndombele juist van Lyon over te nemen. De Fransen hebben nu een bedrag van bijna anderhalf miljoen euro neergelegd om de huurdeal rond te maken.

Er is ook een optie tot koop opgenomen in de huurovereenkomst. Beide clubs doen geen uitspraken over de hoogte daarvan, maar diverse media hebben het over een bedrag van 65 miljoen euro. Als Lyon dat licht, krijgt Tottenham dus het grootste deel van het geïnvesteerde geld nog terug.

Ndombele moet bij Lyon de concurrentiestrijd aangaan met Romain Faivre, die eerder op de dag werd gepresenteerd in het Groupama Stadium. Zij zijn de opvolgers van Bruno Guimaraes, die zondag door Newcastle United voor een bedrag van zo'n veertig miljoen euro werd opgehaald.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s