Dembélé wordt verrast door 'voetbalpensioen' en wijst op doorlopend contract

Dembélé wordt verrast door 'voetbalpensioen' en wijst op doorlopend contract

09-02-2022 10:35 Laatste update: 10:36
13

Mousa Dembélé heeft een nogal onrustige dinsdag achter de rug. De 34-jarige Belg, oud-speler van Willem II, AZ, Fulham en Tottenham Hotspur, ontkent dat hij is gestopt.

Belgische media pakten dinsdagochtend uit met het nieuws dat Dembélé een punt achter zijn loopbaan heeft gezet. Het leidde tot een uitgebreid eerbetoon van onder meer Tottenham, maar de middenvelder van het Chinese Guangzhou R&F blijkt nog helemaal niet gestopt.

'Hallo iedereen, op de eerste plaats wil ik iedereen bedanken voor alle aardige berichten die ik heb mogen ontvangen', laat Dembélé weten via Instagram. 'Om duidelijkheid te scheppen: ik ben nog niet gestopt. Ik sta nog een jaar onder contract. Ik kan wel alvast delen dat ik er een punt achter zet als het jaar voorbij is.'

Dembélé zou nog een lucratieve aanbieding hebben gekregen in China, maar heeft besloten dat het mooi is geweest. Zijn laatste optreden voor Guangzhou R&F dateert van 11 augustus. De 82-voudig international wil graag meer tijd doorbrengen met zijn familie en kinderen, die beiden naar school gaan in Antwerpen.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mousa Dembele (@mousadembele)