Romano en Di Marzio: drie Europese topclubs willen Ajax-vertrekker Mazraoui

Romano en Di Marzio: drie Europese topclubs willen Ajax-vertrekker Mazraoui

17-02-2022 16:42
92

Noussair Mazraoui kan rekenen op belangstelling uit de Europese top. FC Barcelona, Borussia Dortmund en AC Milan zitten achter de Ajax-uitblinker aan, melden transferexperts Fabrizio Romano en Gianluca Di Marzio.

Het is geen geheim dat Mazraoui bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van Ajax. Door zijn aflopende contract mag hij sinds de jaarwisseling officieel in onderhandeling met andere clubs, maar van een akkoord is nog geen sprake. Romano benadrukt ook dat alles nog open ligt.

Mazraoui neemt de tijd om een beslissing te nemen over zijn toekomst. De interesse van Barcelona en Dortmund was al even bekend, maar nu mengt ook Milan zich nadrukkelijk in de race. In een eerder stadium werden Real Madrid en Napoli genoemd als mogelijke bestemmingen.

"Ik heb nog niet bijgetekend, dus dan weet je wel waar het op uitdraait", zei Mazraoui in januari, kort na zijn winnende goal tegen PSV. "Het is nooit helemaal uitgesloten, maar de kans op contractverlenging is nihil. Misschien vijf procent. Ik speel hier al zestien seizoenen. Het is een mooi moment om te vertrekken."