ADO vreest voor meer schade: 'De komende uren wordt overleven'

ADO vreest voor meer schade: 'De komende uren wordt overleven'

18-02-2022 16:28
60

ADO Den Haag kan momenteel niets anders doen dan hopen en bidden dat de schade aan het stadion meevalt. Door de razende storm is een deel van het dak van het Cars Jeans Stadion losgekomen en de piek van de storm is nog niet bereikt.

Op beelden was te zien hoe delen van het dak loskwamen en rondwaaiden. Ook was een deel van het dak dat nog aan de constructie vastzat, duidelijk losgeraakt. Volgens ADO is het stadion inmiddels ontruimd en heeft de politie besloten om de omgeving af te zetten.

Een woordvoerder van de Haagse club zegt tegen Omroep West dat er op dit moment naar de beste oplossing wordt gezocht. 'De piek van de storm moet nog komen. De brandweer en politie bekijken nu hoe we de schade kunnen beperken. De komende uren wordt overleven.'

Enkele jaren geleden kwam tijdens een storm een deel van het dak van AZ los. De Alkmaarders moesten toen uitwijken en werden door ADO welkom geheten in het Cars Jeans Stadion. Het is nog niet duidelijk of de Residentieclub na vrijdag nog in het eigen stadion kan spelen.