'Heel gekke' situatie voor Sierhuis: 'Ik heb er niks aan om daar te blijven'

'Heel gekke' situatie voor Sierhuis: 'Ik heb er niks aan om daar te blijven'

27-02-2022 15:26
6

Kaj Sierhuis heeft een inkijkje gegeven in de revalidatie die hem de komende maanden te wachten staat. De spits keert niet meer terug naar Heracles Almelo, waar hij nog tot het eind van dit seizoen op huurbasis speelt.

Twee weken geleden liep Sierhuis tegen FC Utrecht een scheur in zijn voorste kruisband op. De jeugdinternational zal daardoor voorlopig niet voetballen. "Het is natuurlijk wel heel bizar als je hoort dat je zo lang geblesseerd bent", vertelt Sierhuis in de studio bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN. "Dan realiseer je je namelijk ook dat je periode bij Heracles er ineens op zit."

"Het is heel gek, want ik hoef daar eigenlijk niet meer terug te komen", vervolgt Sierhuis. "Heracles heeft er eigenlijk niks aan als ik daar kom revalideren, want er is op dit moment geen toekomst. Ik heb er zelfs ook niks aan om daar te blijven. We hebben snel geschakeld met Reims om afspraken te maken."

Door die afspraken heeft Sierhuis nu duidelijkheid voor de komende maanden. "Ik word geopereerd in Nederland en ga eerst een aantal maanden bij een individuele fysio revalideren. Op het moment dat ik weer veldtrainingen kan doen word ik teruggebracht naar Reims. Dat zal pas in het nieuwe seizoen zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s