Buurman Van Wonderen moet belofte nakomen na Ajax-stunts: Hij is nu op vakantie

Buurman Van Wonderen moet belofte nakomen na Ajax-stunts: "Hij is nu op vakantie"

27-02-2022 20:28
23

De buurman van Kees van Wonderen heeft een hoop werk te verrichten na de 2-1 overwinning van Go Ahead Eagles op Ajax. Die is namelijk fanatiek Ajax-supporter en beloofde Van Wonderen een fonkelnieuwe tuin als er een resultaat gehaald zou worden tegen Ajax.

Van Wonderen wist met Go Ahead een sensationele 2-1 overwinning uit het vuur te slepen tegen Ajax. De euforie overheerst in Deventer. "Mijn buurman is een hele fanatieke Ajax-supporter. Voor de competitie zei ik: wat als we nou iets halen tegen Ajax? Al is het maar een gelijkspelletje. Hij zei: dan doe ik bij jou de hele tuin", zegt Van Wonderen voor de camera van de NOS.

Na de 0-0 in Amsterdam is dat al binnen, maar mogelijk zit er na de 2-1 van zondagmiddag meer in het vat voor Van Wonderen. "Hij is nu op vakantie, maar als hij straks hoort dat we ook nog gewonnen hebben.. Dan wordt hij helemaal gek."

Van Wonderen begon hem even te knijpen nadat Ajax na een uur spelen de 2-1 maakte. "Dan je dat ze de 2-2 nog gaan maken en kijk je ook naar de klok", zegt Van Wonderen tegen ESPN. "Klokkijkvoetbal? Ja, een beetje wel. Je kijkt waar je het team kunt helpen, maar natuurlijk ben je verbaasd. Het is geweldig om iedere dag met deze groep te werken."

"We moeten bescheiden blijven. We weten wat we kunnen, maar weten ook dat we nog niets hebben."