Perez schrikt van Feyenoord: 'Écht sneu, alsof hij niet weet wat hij doet'

Perez schrikt van Feyenoord: 'Écht sneu, alsof hij niet weet wat hij doet'

06-03-2022 23:25
36

Het loopt de laatste weken minder goed bij Feyenoord en Kenneth Perez denkt te weten waar dat aan ligt. De Deense analist ziet dat er meerdere spelers van de Stadionclub in een vormdip zitten.

Feyenoord speelde afgelopen weekend gelijk tegen Groningen, terwijl het een week eerder van AZ verloor. "Wat anders is ten opzichte van toen het echt heel goed ging, is een aantal spelers dat zó uit vorm is", begint Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN. "Dat zijn er vier, vijf of zes."

Vervolgens noemt Perez een aantal voorbeelden op. "Bij Sinisterra mislukte echt alles tegen FC Groningen op zijn nieuwe zilveren schoentjes. Echt knullige dingen. Jahanbakhsh was echt gewoon zielig gisteren (zaterdag, red.), het was écht sneu. Ik heb het idee dat hij zelf helemaal niet weet wat hij aan het doen is. Jahanbakhsh moet een soort van in bescherming genomen worden."

"Senesi is al een tijdje uit vorm, ik vind hem heel onzeker", gaat Perez verder. "Til zit in de voorselectie van het Nederlands elftal, maar aan de bal doet dat echt wel pijn. Hij heeft wel zijn waarde, maar op dit moment is hij ook uit vorm. Al met al is er niet zo heel veel aan de hand bij Feyenoord: tactisch klopt het nog wel, maar je hebt wel spelers nodig die de vorm te pakken hebben en het verschil kunnen maken."