Van Wonderen bevestigt nieuwe trainersklus: 'Het ziet er goed uit'

Van Wonderen bevestigt nieuwe trainersklus: 'Het ziet er goed uit'

18-03-2022 15:33 Laatste update: 15:43
11

Kees van Wonderen wordt de nieuwe trainer van sc Heerenveen. Dat heeft de oefenmeester zelf laten doorschemeren in gesprek met De Stentor.

Van Wonderen is nu nog trainer van Go Ahead Eagles, maar loopt na dit seizoen uit zijn contract en zal dat niet gaan verlengen. Een overstap naar Heerenveen hing al een tijdje in de lucht en nu heeft de oefenmeester zelf bevestigd dat hij op weg is naar het Abe Lenstra Stadion. "Het ziet er goed uit", liet hij weten.

"Ik ga ervan uit dat we er op korte termijn uitkomen", gaat Van Wonderen verder. Dat zou spoedig kunnen gebeuren, aangezien er volgend weekend geen Eredivisievoetbal op het programma staat en er dus alle tijd is om knopen door te hakken.

De 52-jarige oefenmeester zegt ook dat onzekerheid over de positie van Heerenveen, dat nog altijd niet uit degradatienood is, hem niet deert. "Dat is voor mij geen issue." Verder stelt Van Wonderen dat hij uit respect voor Go Ahead niets meer wil zeggen over zijn functie van volgend seizoen in het Abe Lenstra Stadion.