'Heracles wenst geen transfersom te ontvangen voor Vloet, deal nog niet rond'

'Heracles wenst geen transfersom te ontvangen voor Vloet, deal nog niet rond'

26-03-2022 13:25
32

Heracles Almelo heeft de overgang van Rai Vloet naar FC Astana nog steeds niet bevestigd. De club uit Kazachstan maakte vrijdagavond via officiële kanalen melding van de transfer, maar hierover was bij de clubleiding van Heracles niets bekend.

Heracles liet vrijdagavond aan ESPN weten dat de transfer 'verre van rond' was. TC/Tubantia meldt zaterdag dat de club uit Almelo de tijd neemt om de overgang van Vloet naar Kazachstan te bevestigen, omdat het koste wat kost wil voorkomen dat het wederom fouten maakt in de kwestie-Vloet.

Vloet raakte vorig jaar betrokken bij een auto-ongeluk, waarbij een vierjarig jongetje om het leven kwam. Heracles maakte in de nasleep van het ongeluk fout na fout, waardoor de club flinke imagoschade opliep. 

Toen Astana zich meldde bij Heracles, wilde de club eerst alle partijen die betrokken waren bij het ongeval op de hoogte stellen. Astana hield hier echter geen rekening mee en maakte de deal vrijdagavond al officieel. Heracles heeft laten weten dat het geen transfersom wil ontvangen voor de geschorste Vloet, die beschikt over een contract tot medio 2023.