'Bayern München doet Mazraoui beter voorstel': Het is nu echt goed

'Bayern München doet Mazraoui beter voorstel': "Het is nu echt goed"

28-03-2022 23:50
30

Hoewel FC Barcelona op pole position leek te liggen voor Noussair Mazraoui, heeft Bayern München de strijd allerminst opgegeven. Sterker nog, het heeft de rechtsback van Ajax een verbeterde aanbieding gedaan, meldt de Duitse tak van Sky.

Spaanse media meldden eerder dat Mazraoui rond was met Barcelona, maar dat werd door de speler ontkend. Bayern is nog steeds in de race en heeft de Marokkaan een nieuwe aanbieding gedaan, een betere dan de vorige.

"Bayern heeft goede papieren. Het aanbod is nu echt goed", zegt transferexpert Marc Behrenbeck van Sky. 'Het is nu een serieuze optie voor Mazraoui. De beslissing is nu aan de speler', schrijft Sky zelf. Een delegatie van Bayern was in Amsterdam tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Benfica. Naar verluidt heeft er ook een gesprek plaatsgevonden met Mazraoui.

Mazraoui laat Ajax na dit seizoen achter zich. De club krijgt geen transfersom, omdat Mazraoui uit zijn contract loopt en niet wilde verlengen. Zaakwaarnemer Mino Raiola bereikte daar geen akkoord over met de clubleiding van Ajax.