Koeman krijgt er opnieuw hard van langs: 'Nu ziet Barça er heel anders uit'

Koeman krijgt er opnieuw hard van langs: 'Nu ziet Barça er heel anders uit'

31 maart - 09:48 Laatste update: 09:52
73

Miralem Pjanic heeft niet voor het eerst uitgehaald naar Ronald Koeman. De twee werkten in het verleden samen bij FC Barcelona en volgens de Bosniër onderhielden ze geen prettige relatie. 

Pjanic speelt dit seizoen op huurbasis bij Besiktas en het is de bedoeling dat hij komende zomer terugkeert in Catalonië. Met Koeman boterde het niet. "Koeman was respectloos naar mij toe", laat Pjanic optekenen door La Gazzetta dello Sport. "Joan Laporta heeft een geweldig besluit genomen door Xavi (Hernández, red.) aan te stellen. Nu ziet Barça er heel anders uit."

Besiktas heeft geen koopoptie in de deal bedongen, waardoor Pjanic, tenzij een andere club zich meldt, na dit seizoen weer aansluit bij Barcelona. Daar zal hij op het middenveld moeten concurreren met de doorgebroken talenten. "Ik houd van Pedri. Hij danst met de bal zoals Andrés Iniesta dat doet." Ook de zeventienjarige Gavi maakt indruk op de Besiktas-middenvelder. "De eerste keer dat ik hem op de training zag, dacht ik: wauw, deze jongen is speciaal."

In oktober 2021, toen Koeman nog aan het roer stond bij Barcelona, uitte Pjanic voor het eerst zijn ongenoegen over de Nederlander. "Misschien heeft dit elftal een goede leider nodig, om het aan de praat te krijgen", zei de 31-jarige Bosniër onder meer. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie