'Xavi Simons houdt PSG in spanning en kan kiezen voor Barça-terugkeer'

12 april om 11:58

Paris Saint-Germain hoopt Xavi Simons nog steeds te behouden. De achttienjarige middenvelder heeft een aflopend contract en genoeg opties in het buitenland.

Simons ontbrak zaterdag voor het eerst sinds lange tijd in de 22-koppige wedstrijdselectie van PSG, dat door hattricks van Kylian Mbappé en Neymar met 1-6 won bij laagvlieger Clermont Foot. Zijn afwezigheid voedt de geruchten over een waarschijnlijke exit van het Nederlandse toptalent aan het einde van het seizoen, maar volgens Le Parisien ligt alles nog open.

PSG hoopt zijn aflopende contract te verlengen, terwijl Simons ondanks langdurige onderhandelingen nog geen knoop heeft doorgehakt. Twee maanden geleden speelde hij zijn laatste wedstrijd in het Franse sterrenensemble. PSG ziet in Simons nog steeds een speler voor de toekomst en wilde hem in 2019, toen de middenvelder overkwam van FC Barcelona, eigenlijk al langer binden.

Veel topclubs hebben nu interesse in Simons. Zijn oude club Barça wordt gezien als één van de belangrijkste en meest kansrijke kandidaten.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Xavi Simons (@xavisimons)