'Cillessen heeft geen toekomst meer bij Valencia, dat hem per se wil verkopen'

'Cillessen heeft geen toekomst meer bij Valencia, dat hem per se wil verkopen'

12 april - 12:13
73

Jasper Cillessen lijkt op weg naar de uitgang bij Valencia. De keeper uit Groesbeek is hersteld van de blessure die hem weken aan de kant hield, maar het wordt moeilijk om het plekje onder de lat weer te verdienen.

Daar maakt Giorgi Mamardashvili, een bijna twee meter lange Georgiër, indruk. Afgelopen maandag was hij de beste man aan Valenciaanse zijde tijdens het 1-1 gelijkspel tegen Rayo Vallecano en trainer José Bordalás gaf te kennen dat hij Mamardashvili voorlopig niet wil passeren.

Dat betekent dat Cillessen op de bank zal blijven zitten en dat een vertrek na dit seizoen zeer realistisch is. De 32-jarige keeper heeft een contract dat in 2023 afloopt en komende zomer kan Los Che dus nog geld aan de Oranje-international verdienen. Regionale media in Valencia schrijven dat het zelfs 'prioriteit voor de club' is om Cillessen te verkopen.

In Nederland wordt de Groesbeker genoemd bij PSV, dat op zoek gaat naar een ervaren doelman die de strijd met Joël Drommel aan kan gaan. Ook een terugkeer bij Ajax, dat na dit seizoen verder moet zonder Andre Onana, zou een optie zijn voor Cillessen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie