LIVE-discussie: Cambuur heeft 'PSV-schlemiel' terug, RKC gaat voor herhaling

LIVE-discussie: Cambuur heeft 'PSV-schlemiel' terug, RKC gaat voor herhaling

06-05-2022 19:14
21

Er zijn nog verschillende 'competities in de competitie' aan de gang in de Eredivisie. Cambuur en RKC Waalwijk zijn allebei nog ergens in betrokken, want de Friezen hopen nog op deelname aan de play-offs en de gasten uit Brabant hebben nog één zege nodig om degradatie te ontlopen.

Bij Cambuur is Sekou Sylla (foto boven) weer van de partij. De linksback kreeg tegen PSV een zeer ongelukkige rode kaart en zat vorige week een wedstrijd schorsing uit. Nu is hij weer terug en dat betekent dat David Sambissa zijn plek kwijt is. De club uit Leeuwarden is ook blij met de terugkeer van Tom Boere in de wedstrijdselectie. De spits was een tijdje geblesseerd.

Joseph Oosting, de trainer van RKC Waalwijk, heeft geen enkele reden om wijzigingen aan te voeren in zijn team. Vorige week werd FC Groningen in het Mandemakers Stadion met 3-1 geklopt en dus hebben dezelfde elf spelers de opdracht gekregen om een vergelijkbare wedstrijd neer te zetten. Dat betekent dat Finn Stokkers en Michiel Kramer samen voorin staan.

De opstellingen

SC Cambuur: Stevens; Schmidt, Mac-Intosch, Schouten, Sylla; Hoedemakers, Jacobs, Maulun; Joosten, Uldrikis, Kallon.

RKC Waalwijk: Vaessen; Bakari, Meulensteen, Adewoye, Touba, Büttner; Anita, Oukili, Van der Venne; Stokkers, Kramer.